Vilka är vi?

På den här sidan presenterar vi som jobbar med Naturvetenskap.org oss själva. Har du frågor, funderingar, tips eller liknande är det bara att höra dig till någon av oss. Kontaktformulär finns på vår Kontakta oss-sida.

Ledningsgruppen

Det är vi som har det övergripande ansvaret för sidan och tar hand som saker som teknisk drift, planering och nyrekrytering. Undrar du något om sidan generellt svarar vi gärna på dina frågor.

Foto på Matias EkstrandNamn: Matias Ekstrand.

Utbildning: Legitimerad apotekare (MSc), molekylärbiolog (MSc) och kemist (fil.kand).

Gör inom projektet: Ansvarar för biologisektionen samt teknisk drift på sidan.

Gör utanför projektet: Doktorand vid institutionen för medicin, Göteborgs universitet. Lista på vetenskapliga publikationer.

Övrigt av intresse: Tycker om problemlösning, och att sätta ihop kunskap till större system. Läser färre böcker än vad han hade velat. Har på senare tid ändrat fokus från kemi till biologi.


oskar-presentation

Namn: Oskar Henriksson.

Utbildning: Läser matematik och kemi vid Lunds universitet.

Gör inom projektet: Ansvarar för kemisektionen, matematiksektionen och fysiksektionen.

Gör utanför projektet: Har sedan gymnasiet varit engagerad i diverse forskningsprojekt vid sidan av studierna.

Övrigt av intresse: Har representerat Sverige i den internationella kemiolympiaden för gymnasister två gånger. Har ett stort intresse, inte bara för naturvetenskap, utan också politik, filosofi och programmering samt är barnsligt förtjust i vetenskapsrelaterad humor. I framtiden drömmer han om att bli forskare eller lärare.

Kommentarer inaktiverade.